Soccan uutiset

15.11.2022

Etelä-Suomen OT-keskushanke tutuksi – tule OT-infoon 13.12.

Etelä-Suomen OT-keskushanke järjestää webinaarin 13.12.2022 klo 9-10.30. Projektipäällikkö Minna Rantalaiho ja erikoissuunnittelija Minna Koskelainen kertovat hankkeen ajankohtaiset kuulumiset ja tulosyksikköpäällikkö Pinja Salmi miksi Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä halutaan olla mukana Etelä-Suomen OT-keskushankkeessa.

Äiti ja lapsi puhaltavat saippuakuplia. Teksti Etelä-Suomen OT-info
13.12.2022 klo 9-10.30 Teams webinaari

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki Etelä-Suomen toimijat, jotka työssään kohtaavat lapsia, nuoria ja lapsiperheitä. Erityisesti kohderyhmänä ovat sosiaali- ja terveydenhuollon sekä sivistyspalvelujen toimijat, jotka työskentelevät lasten ja nuorten hoidon ja tuen erityiskysymysten kanssa.  

Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Osallistumislinkki löytyy tapahtumasivulta  

Tavoitteena yhteinen ajattelu

Etelä-Suomen OT-keskushankkeen projektipäällikö Minna Rantalaiho pitää tärkeänä vuoropuhelun mahdollistamisen laajan yhteistyöverkoston kesken.

”Toivon että saisimme kehittämisessä mukana olevat ihmiset innostumaan yhdessä ajattelemisesta ja sitoutumaan rohkeasti uudella tavalla lasten, nuorten ja perheiden kaikkein vaativimpien palvelujen kehittämiseen.”

Lue lisää Minnan ajatuksia DuunissaSoccassa-juttusarjasta 

Etelä-Suomen OT-keskushankkeen verkkosivut löydät osoitteesta www.socca.fi/ot

Kansallinen OT-webinaari helmikuussa

Kalenteriin kannattaa merkitä myös Kansallinen OT-webinaari  3.2.2023 klo 9–11.30. Tilaisuudessa Suomen viisi OT-keskushanketta esittäytyvät ja käydään keskustelua OT-kehittämisestä.

Kysy lisää

Minna Rantalaiho
Projektipäällikkö
040 191 3031
minna.rantalaiho(at)hus.fi

Minna Koskelainen
Erikoissuunnittelija
040 358 6722
minna.koskelainen(at)hus.fi 


Palaa otsikoihin