Uutisarkisto

20.1.2022

Uusi vuosi ja uudet verkkosivut!

Julkaisimme tammikuussa uudet verkkosivut. Tarjolla on roppakaupalla ajantasaista, paremmin jäsenneltyä ja tiivistettyä sisältöä! Huomioimme uudistuksessa myös saavutettavuuden ja raikastimme sivuston ulkoasua. Toivomme että uudet sivut palvelevat entistä paremmin. Tervetuloa tutustumaan!


Ihan kaikkia aiemman kehittämisen helmiä ja tuloksia emme vielä ehtineet siirtää uusille sivuille, mutta jatkamme sisällön täydentämistä kevään aikana. Samoin korjaamme vielä esimerkiksi julkaisunosteiden ulkoasua.

Jos kaipaat erityisesti jotain tiettyä sisältöä tai ihmettelet toimimatonta linkkiä, ota yhteyttä riitta.ropo@hus.fi. Otamme kiitollisuudella vastaan kaikenlaista palautetta ja kehittämisehdotuksia!

Muutenkin vuotemme on käynnistynyt vauhdilla. Muun muassa Tulevaisuuden lastensuojelu -hankkeen ja Lastensuojelu lapsen etuna -tutkimuksen kevään tapahtumakalenterista löytyy paljon mielenkiintoista. Samoin ikäihmisten palvelujen kehittämisverkosto GeroMetro, sosiaalisen kuntoutuksen kehittämisverkosto ja muut kehittäjämme ja tutkijamme ovat täydessä työn touhussa. Tämän vuoden aikana selviää myös Soccan tulevaisuus osana sote-uudistusta.

Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin!

Kysy lisää

Riitta Ropo 
Tiedottaja
050 364 6431
riitta.ropo(at)hus.fi


Palaa otsikoihin