Uutisarkisto

24.10.2021

Lastensuojelun jälkihuollon systeeminen työpajasarja

Tulevaisuuden lastensuojelu -hanke järjestää joulukuun 2021 ja kesäkuun 2022 välillä 8 tapaamista sisältävän työpajasarjan, jossa tutustutaan ja tutkitaan, millaiselta systeeminen, suhdeperustainen lähestymistapa näyttää jälkihuollon asiakastyössä ja yhteistyössä muiden ammattilaisten kanssa.

Systeeminen, suhdeperustainen lähestymistapa lastensuojelun jälkihuollossa -työpajasarja käynnistyy 14.12.2021. Työpajat (3,5h) ovat iltapäivisin noin kuukauden välein. 

Mukaan ovat tervetulleita kaikki Uudenmaan, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan lastensuojelun jälkihuollossa työskentelevät ammattilaiset.

Voit tulla mukaan yhtenä tai useampana kertana. Kaikkiin kahdeksaan työpajaan osallistuneet saavat todistuksen siitä, että ovat perehtyneet systeemisen työotteen perusteisiin. Työpajat pidetään etänä Teams:in välityksellä. Työpajat ovat maksuttomia.

Työpajojen päivämäärät, aiheet ja sisällöt löytyvät ilmoittautumislinkistä.  Ilmoittautumislinkki on avoinna koko työpajasarjan ajan, ilmoittaudu mukaan viikkoa ennen tilaisuutta.  Avaa Jälkihuollon syty ilmoittautumislinkki

Lisätietoja:
Anne Ruusunen
Projektisuunnittelija, Tulevaisuuden lastensuojelu –hanke
anne.ruusunen(at)phhyky.fi

 


Palaa otsikoihin