Uutisarkisto

16.3.2021

Kaisa Pasanen kehittämispäälliköksi Soccan Heikki Waris -instituuttiin

VTM Kaisa Pasanen on valittu kehittämispäälliköksi Soccan Heikki Waris -instituuttiin. Työn pääasiallinen sisältö on Praksis-toiminnan koordinointi eli sosiaalityön ammattikäytäntöjen opetus, tutkimus ja niihin liittyvä tutkimusperustainen kehittäminen. Yhteistyökumppaneita ovat Helsingin yliopiston sosiaalityön ja pääkaupunkiseudun kuntien asiantuntijat.

Kehittämispäällikkö pääsee mukaan tutkimushankkeiden valmisteluun ja tutkimusrahoitusten hakuun. Sosiaalityön yliopistolliseen tutkimukseen avautunut valtionrahoitus (VTR) tarjoaa kehittämispäällikölle mahdollisuuden myös itse osallistua tutkimuksen tekoon. 

Kaisalla on pitkä ja monipuolinen kokemus sosiaalialan asiakastyöstä ja sen kehittämisestä pääkaupunkiseudun kunnissa. Praksis-toiminta on Kaisalle tuttua, hän on ollut mukana siinä jo vuodesta 2016.  

Kaisan työn alla olevan sosiaalityön väitöskirjan aiheena on sosiaali- ja terveydenhuollon moniammatillinen yhteistyö ja tämäkin on hyvä lisä kehittämispäällikön työnkuvaan.   

Olemme kovin iloisia saadessamme joukkoomme taitavan ja kokeneen asiantuntijan ja toivotamme Kaisan lämpimästi tervetulleeksi!



Palaa otsikoihin