Soccan uutiset

1.9.2023

Uusia kasvoja Soccassa: Projektipäällikkö Heidi Jansson ja OT-tutkimuskoordinaattori Essi Petrelius

Olemme saaneet elokuussa Soccaan kaksi uutta kollegaa. Heidi Jansson tuli projektipäälliköksi mm. valmistelemaan Soccan ja hyvinvointialueiden välisen yhteistyösopimuksen uusimista ja Essi Petrelius tutkimuskoordinaattoriksi Etelä-Suomen OT-keskushankkeeseen tekemään kirjallisuuskatsausta.



Heidi Janssonin projektipäällikön pestin tärkeimpänä tehtävänä on valmistella Soccan ja hyvinvointialueiden välisen yhteistyösopimuksen uusimista. Yhteistyösopimuksella määritellään Soccan tulevia tehtäviä ja yhteistyötä hyvinvointialueiden kanssa. Tämän lisäksi Heidi on mukana Soccan toiminnan yhteensovittamisessa alueen tutkimus- ja kehittämistoiminnan (TKKI)-kokonaisuuteen ja sosiaalihuollon vaikuttamis- ja asiantuntijatyössä sekä verkostoyhteistyössä. 
 
Aiemmin Heidi on työskennellyt HUS lasten ja nuorten sairauksien johtavana sosiaalityöntekijänä sekä lasten ja nuorten somaattisten sairauksien vastaavana sosiaalityöntekijänä. Sosiaalityön työkokemusta Heidillä on lisäksi lastensuojelun sijais- ja avohuollosta, sosiaali- ja kriisipäivystyksestä sekä aikuispsykiatriasta. 

Heidi Jansson
Projektipäällikkö
040 736 6136
heidi.jansson(at)hus.fi
 


Essi Petreliuksella työn alla oleva kirjallisuuskatsaus keskittyy kokoamaan tietoa lasten ja nuorten palvelujen monialaisesta yhteistyöstä vaativissa asiakastilanteissa. 

Aiemmin Essi on työskennellyt HUS Lastenpsykiatrialla monenlaisissa tehtävissä, mm. sairaanhoitajana tutkimus- ja hoito-osastolla sekä vastaanottotyössä avohoidossa. Lisäksi hän oli mukana kehittämässä ryhmäkoordinaattorina lastenpsykiatrian keskitettyjen ryhmähoitojen prosessia. Viimeiset pari vuotta Essi oli osastonhoitajana lasten neuropsykiatrian ja lasten psykososiaalisten hoitojen yksiköissä. 

Essi Petrelius
Tutkimuskoordinaattori
040 630 6752
essi.petrelius(at)hus.fi
Lisätietoa Etelä-Suomen OT-keskushankkeesta

Toivotamme molemmat lämpimästi tervetulleiksi!

Palaa otsikoihin