Soccan uutiset

1.8.2023

Rekry: kehittämispäällikkö (määräaikainen)

Uudenmaan sosiaalialan osaamiskeskus Socca hakee kehittämispäällikköä määräaikaiseen sijaisuuteen 1.9.2023-30.6.2024. Aloitusaika on 1.9. tai sopimuksen mukaan.

Uudenmaan sosiaalialan osaamiskeskus Socca on Uudenmaan hyvinvointialueiden, Helsingin kaupungin, Helsingin yliopiston ja HUS-yhtymän yhteinen sosiaalialan kehittämisen ja tutkimuksen verkosto-organisaatio. Kehitämme sosiaalihuollon työkäytäntöjä, tuotamme sosiaalialaa koskevaa tietoa ja teemme käytäntöä hyödyttävää tutkimusta.  

Socca edistää korkeatasoista sosiaalityön käytäntötutkimusta ja tutkimustiedon saamista käytäntöön Helsingin yliopiston sosiaalityön tieteenalalle sijoittuvan Helsinki Practice Research Centren (HPRC) kanssa. Kehittämispäällikkö työskentelee tiiviissä yhteistyössä sosiaalityön käytäntötutkimuksen apulaisprofessorin ja muun Helsinki Practice Research Centren tiimin kanssa.  

Kehittämispäällikön tehtävänä on suunnitella ja toteuttaa yhteiseen sopimukseen perustuvaa Uudenmaan hyvinvointialueiden, Helsingin kaupungin, HUSin ja Helsingin yliopiston välistä tutkimus- ja opetusyhteistyötä. Sopimusta ollaan uudistamassa, joten tehtävässä on mahdollisuus päästä mukaan myös tulevien yhteistyörakenteiden suunnitteluun. Kehittämispäällikkö koordinoi Uudenmaan yhteistä Praksis-toimintaa, jossa yhdistyvät sosiaalialan ammattikäytäntöjen opetus, tutkimus ja kehittäminen. Tehtävänä on lisäksi seurata ja osallistua sosiaalityön VTR-tutkimushankkeiden valmisteluun sekä tutkimusperustaisen toiminnan edistämiseen yhteistyössä hyvinvointialueiden kanssa.  

Tehtävään sisältyy myös muita Soccan strategian mukaisia asiantuntijatehtäviä, kuten vaikuttamistyötä sekä alueellista ja kansallista sosiaalialan kehittämiseen liittyvää verkostoyhteistyötä.  

Socca on osa HUS-yhtymää. Kehittämispäällikön tehtäväkohtainen palkka on 4595 euroa ja mahdollinen työkokemuslisä enintään 8 %. 

Hae paikkaa viimeistään 15.8.2023 HUS:n sivujen kautta. Toteutamme haastatteluja jo rekrytoinnin hakuajan aikana. 

Tehtävän kelpoisuusehdot 

Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus. Tehtävä edellyttää sosiaalityöntekijän kelpoisuutta.  

Tehtävästä suoriutuminen edellyttää erinomaista kykyä toimia asiantuntijaverkostoissa, taitoa johtaa työtä yhteiseen päämäärään ja ymmärrystä sosiaalialan käytännön, tutkimuksen ja opetuksen yhteistyön tarpeista. Eduksi katsotaan kokemus sosiaalialan opetuksesta ja tutkimuksesta sekä laaja-alainen ymmärrys sosiaalihuollon eri palvelutehtävistä.  

Lisätietoja 

Miia Pitkänen, johtaja, Socca, puh. 040 755 6505 
Kaisa Pasanen, kehittämispäällikkö, Socca, puh. 040 514 3855 


Palaa otsikoihin