Soccan uutiset

26.9.2023

Rekry: Ikääntyneiden palvelujen erikoissuunnittelijan sijaisuus GeroMetrossa

Tule mukaan innostuneeseen joukkoomme kehittämään ikääntyneiden palveluja! Haemme Soccaan erikoissuunnittelijan sijaista ikääntyneiden palvelujen kehittämisverkostoon GeroMetroon. Tehtävä on määräaikainen ajalle 1.1.-31.12.2024, sijaisuus jatkuu mahdollisesti pidempään. Työsuhteen kestosta on mahdollista neuvotella. Hakemukset viimeistään 20.10.2023



GeroMetro-verkosto on Uudenmaan hyvinvointialueiden (Helsinki, Länsi-Uusimaa, Vantaa-Kerava) yhteinen kehittämis-, tutkimus- ja koulutusrakenne. GeroMetro edistää rajat ylittävää monialaista yhteistyötä ja kehittämistä, yhtenäistää kuntien välisiä käytäntöjä, vahvistaa vanhustyön osaamista sekä toimii asiantuntijana verkostoissa. 

Meneillään olevan kehittämiskauden 2023–2024 teemana on yhteisöllinen asuminen ja liikkuvat palvelut. Kehittäminen keskittyy mm. yhteisölliseen asumiseen, kotihoitoon ja digitaalisiin palveluihin. Tavoitteena on mahdollistaa ikääntyneiden laadukas kotona asuminen mahdollisimman pitkään.

Erikoissuunnittelijan tehtävänä on yhdessä toisen erikoissuunnittelijan kanssa koordinoida ja tukea hyvinvointialueiden ikäihmisten palvelujen kehittämisyhteistyötä. Työhön kuuluu myös mm. viestintää, työpajojen ja seminaarien järjestämistä, verkostoissa toimimista, materiaalin tuottamista sekä oppilaitos- ja tutkimusyhteistyötä. Toimistomme sijaitsee Meilahdessa, ja tehtäviä voi hoitaa osittain myös etätyönä. 

Lisätietoa GeroMetrosta

Tehtäväkohtainen palkka on 4369,32 €/kk ja mahdollinen työkokemuslisä enintään 8%.

Tehtävän kelpoisuusehdot

  • Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus. 
  • Edellytämme hyvää ja laaja-alaista ikäihmisten palvelujen tuntemusta, hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa, organisointikykyä, kehittämisosaamista, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.
  • Eduksi luemme alueen toimijoiden tuntemuksen, joustavan ja osallistavan kehittämisotteen, kokemuksen verkostoyhteistyöstä sekä gerontologisen sosiaalityön osaamisen.

Hakemukset viimeistään 20.10.

Hae paikkaa HUS-rekrytointijärjestelmän kautta

Kysy lisää

Tiina Soukiala 
Erikoissuunnittelija
050 462 0761
tiina.soukiala(at)hus.fi

Petteri Heino
Projektipäällikkö
0400 428 866
petteri.heino(at)hus.fi

Palaa otsikoihin