Soccan uutiset

8.6.2022

Peliklinikan kesän uutiskirje on ilmestynyt

Peliklinikan uutiskirjeessä tietoa mm. Peluurin vuosiraportista, uudesta rahapelipoliittisesta ohjelmasta, Aluetuen ammattilaiskoulutuksista, digipelaamisen Restart-ohjelmasta sekä Peliklinikan kesän palveluista.


Kesäkuun uutiskirjeessä kerrotaan myös, miten valtioneuvoston julkaisema uusi rahapelipoliittinen ohjelma ohjaa rahapelihaittatyötä vuoteen 2030 saakka. Peliklinikan ja Peluurin toukokuussa jättämä lausunto kannattaa arpajaislain muuttamisesityksen tavoitteita: rahapelituotoilla nykyisin rahoitettujen toimintojen taloudellisen kytköksen katkaisemista Veikkaus Oy:n tuottoihin sekä rahapelihaittojen ehkäisyä ja vähentämistä. 

Avaa uutiskirje (linkki)

Tilaa Peliklinikan uutiskirje (linkki)

Peliklinikka (peliklinikka.fi) on pääkaupunkiseudun kuntien, järjestöjen sekä valtion yhteishanke, joka pyrkii ehkäisemään ja vähentämään pelihaittoja. Tavoitteena on tehdä peliongelmasta näkyvämpi ja samalla madaltaa hoitoon hakeutumisen kynnystä.

THL koordinoi kokonaishanketta rahapelaamisesta aiheutuvien haittojen selvittämiseksi sekä ehkäisyn ja hoidon kehittämiseksi STM:n hallinnonalalla. Socca on Peliklinikan sopimuskumppani.




Palaa otsikoihin