Soccan uutiset

14.9.2023

Omaishoidon tuen ja gerontologisen sosiaalityön verkostot GeroMetrossa

GeroMetroon on perustettu yhteisen kehittämisprosessin lisäksi ammattiryhmäkohtaisia verkostoja. Näissä pureudutaan asioihin ja edistetään niitä erityisesti tietyn ammattiryhmän näkökulmasta. Ammattiryhmäkohtaiset verkostot toimivat yli kehittämiskausien ja käsiteltävät asiat eivät välttämättä liity suoraan GeroMetron yhteiseen kehittämisteemaan.

Tällä hetkellä toiminnassa on kaksi verkostoa: Omaishoidontuen verkosto ja Gerontologisen sosiaalityön verkosto. Ammattiryhmäkohtaisia verkostoja on mahdollista perustaa muitakin, mikäli tarvetta ja innostusta ilmenee.

Omaishoidontuen verkosto

Länsi-Uudellamaalla on jo pitkään toiminut omaishoidontuen verkosto, joka jatkaa toimintaansa Soccan koordinoimana kokoontuen kahdesti vuodessa. Verkosto koostuu pääosin omaishoidon asiakasohjaajista ja uusia kiinnostuneita muiltakin hyvinvointialueilta otetaan mukaan. 

Jos olet kiinnostunut verkostosta tai haluat mukaan, ota yhteyttä verkoston yhteyshenkilöön.

Margit Granberg
Erikoissuunnittelija
0400 428 833
margit.granberg(at)hus.fi

Gerontologisen sosiaalityön verkosto

Gerontologisen sosiaalityön verkosto käynnistyi keväällä 2023. Verkostossa on edustus kaikilta Uudenmaan hyvinvointialueilta (Länsi-Uusimaa, Itä-Uusimaa, Keski-Uusimaa, Vantaa-Kerava ja Helsinki). Tähän mennessä olemme yhdessä pohtineet gerontologisen sosiaalityön paikkaa ja tehtäviä eri hyvinvointialueilla sekä keskustelleet erityisen tuen tarpeen määrittelystä ja tunnistamisen käytännöistä. 

Jos olet kiinnostunut verkostosta tai haluaisit mukaan, ota yhteyttä verkoston yhteyshenkilöön.

Tiina Soukiala
Erikoissuunnittelija
050 462 0761
tiina.soukiala(at)hus.fi

Palaa otsikoihin