Soccan uutiset

15.8.2022

Miia Pitkänen johtajaksi Soccaan

VTL, laillistettu sosiaalityöntekijä Miia Pitkänen on valittu Soccan uudeksi johtajaksi. Hänen keskeinen tehtävänsä on johtaa osaamiskeskustoiminta hyvinvointialueiden syntyyn liittyvän muutosvaiheen yli ja kohti uusia rakenteita. Tämä sisältää muun muassa tutkimuksen ja kehittämisen rakenteiden uudistamista vahvassa yhteistyössä hyvinvointialueiden ja Helsingin kanssa sekä yliopistoyhteistyön vahvistamista ja kehittämistä.

VTL Miia Pitkänen
Miia Pitkänen on toiminut pitkään Lastensuojelun Keskusliiton vaikuttamistyöstä ja yhteiskuntasuhteista  vastaavana johtajana sekä asiantuntijana lapsi- ja perhepolitiikkaan, lastensuojeluun ja lasten kaltoinkohtelun ehkäisyyn liittyvissä teemoissa. Myös Socca on Miialle tuttu, hän on työskennellyt aiemmin Heikki Waris -instituutin tutkijasosiaalityöntekijänä. Tämän lisäksi hänellä on aiempaa kokemusta järjestöissä ja kaupungilla tehdystä johtamisesta sekä lastensuojelun sosiaalityöstä.    

Miia aloittaa työnsä Soccassa syyskuun alussa. Olemme kovin iloisia saadessamme joukkoomme taitavan ja kokeneen johtajan ja toivotamme Miian lämpimästi tervetulleeksi takaisin Soccaan!

Palaa otsikoihin