Soccan uutiset

1.9.2022

Ilmoittautuminen on alkanut Tulevaisuuden lastensuojelu -hankkeen päätösseminaariin 4.11.

Tule kuulemaan 4.11. klo 9-15.30 Tulevaisuuden lastensuojelu -hankkeen keskeisiä tuloksia ja tuotoksia! Kerromme tehdystä kehittämistyöstä, käymme dialogia kaikista teemoista ja esittelemme hankkeen dialogisen arvioinnin loppupäätelmiä. Päivä päättyy nuorten lastensuojelun tulevaisuusvisioon. Päivän aikana hanketyöntekijät esittelevät moniäänisesti hankkeen teemoja. Mukaan tulee myös kentän ammattilaisia ja kokemusasiantuntijoita. Seminaariin voi osallistua joko livenä Helsingin Paasitornissa tai etäyhteyden kautta.


Tilaisuus on tarkoitettu lastensuojelun työntekijöille sekä asiasta kiinnostuneille lastensuojelun rajapinnoilla työskenteleville.

Tutustu ohjelmaan tilaisuuden tapahtumasivulla

Ilmoittautuminen

Tilaisuus on maksuton, lounas omakustanteinen. 

Ilmoittaudu livetilaisuuteen tästä linkistä 20.10. mennessä. Jos et pääse paikalle, peruutathan osallistumisesi ilmoittautumisen vahvistusviestin kautta tai sähköpostilla jaana.leppakorpi(at)hus.fi

Ilmoittaudu etätilaisuuteen tästä linkistä 2.11. mennessä. Osallistumislinkki videostriimaukseen lähetetään sähköpostilla päivää ennen tilaisuutta. Tilaisuutta ei tallenneta. Osallistumislinkki päivitetään myös tapahtuman verkkosivuille. 

Lisätietoja

Projektipäällikkö Jaana Leppäkorpi, jaana.leppakorpi(at)hus.fi 
Erikoissuunnittelija Tanja Koskinen, tanja.koskinen(at) hus.fi


Palaa otsikoihin