Soccan uutiset

10.5.2023

Hae tutkimuskoordinaattoriksi OT-keskushankkeeseen

Innostutko haasteista? Haluatko olla mukana rakentamassa parempia lasten, nuorten ja perheiden palveluja? Tutkimuskoordinaattorin määräaikainen toimi on STM:n rahoittamassa Etelä-Suomen osaamis- ja tukikeskus (OT) -hankkeesssa. Tutkimuskoordinaattori työskentelee Uudenmaan sosiaalialan osaamiskeskus Soccassa ja päätehtävänä on vastata tutkimustiedon kokoamisesta ja raportoinnista kirjallisuuskatsauksena. Hakuaika päättyy 26.5.


Tehtävän kuvaus 
Hankkeen tavoitteena on kehittää Etelä-Suomen OT-keskuksen koordinaatiorakennetta sekä lasten, nuorten ja perheiden vaativan tason palveluja. OT-keskustoimintaa kehitetään ja kokeillaan asiakastyön pilottien avulla.  

Asiakastyön pilotit kohdentuvat OT-tasoisten palvelutarpeiden tunnistamiseen sosiaalihuollossa sekä palvelujen ja yhteistyön kehittämiseen vaikeista mielenterveyden ja/tai neuropsykiatrisista häiriöistä kärsiville, samanaikaisesti lastensuojelun tukitoimien piirissä oleville ja vaativaa koulunkäynnin tukea tarvitseville lapsille ja nuorille. Lisäksi hankkeessa kehitetään OT-toimintaa tukevaa tutkimus- ja kehittämisyhteistyötä sekä kansallista OT-keskusten yhteistyötä neljän muun alueellisen OT-keskushankkeen kanssa. 

Asiakastyön pilottien tueksi kootaan tutkimustietoa monialaisista konsultaatioista sekä lastensuojelun, erikoissairaanhoidon ja sivistystoimen yhteistyöstä vaativissa asiakastilanteissa. 

Nyt rekrytoitavan tutkimuskoordinaattorin päätehtävänä on vastata tämän tutkimustiedon kokoamisesta ja raportoinnista kirjallisuuskatsauksena. Lisäksi tutkimuskoordinaattori osallistuu OT-toimintaan liittyvien tutkimus- ja kehittämisrakenteiden sekä tutkimus- ja kehittämisyhteistyön koordinointiin.       

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme! Saat tueksesi innostuneen ja iloisen viiden hengen moniammatillisen hanketiimin.  

OT-keskushanke on hallinnollisesti osa HUSin Terapiat etulinjaan -hanketta ja tutkimuskoordinaattori on työsuhteessa HUSiin. 

Lisätietoa hankkeesta www.socca.fi/otkeskushanke

Tehtävän kelpoisuusehdot 

Koulutusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto soveltuvalta tieteenalalta (esimerkiksi sosiaali-, lääke-, terveys-, tai kasvatustiede).  

Hakijalta edellytetään kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä aikaisempaa kokemusta kirjallisuuskatsauksen tekemisestä tai siihen verrattavissa olevasta tutkimustiedon kokoamisesta ja raportoinnista. Lisäksi arvostamme kokemusta monitieteisestä tutkimus/kehittämisyhteistyöstä lasten, nuorten ja lapsiperheiden palveluissa sekä lasten, nuorten ja lapsiperheiden palvelujärjestelmän hyvää tuntemista. 

Hakijalta edellytetään sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.    

Työ alkaa: 12.6.2023 tai sopimuksen mukaan.  

Työ päättyy: 31.12.2023. 

Palkkaus: 3900 €/kk. 

Työaika: Yleistyöaika. Mahdollisuus etätyöhön ja osa-aikaiseen työskentelyyn.   

Hakuaika päättyy: 26.5.2023 klo 16. Voimme järjestää haastatteluja jo ennen hakuajan päättymistä. 

Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään lähettämään sähköpostin liitetiedostoina osoitteeseen socca(a)hus.fi. Merkitse viestin otsikoksi ”Hakemus OT-tutkimuskoordinaattoriksi”. Ilmoitathan hakemuksessasi myös mahdollisen aloitusajankohdan. 

Yhteystiedot 

Minna Rantalaiho
Projektipäällikkö
Uudenmaan sosiaalialan osaamiskeskus Socca
040191 3031 
minna.rantalaiho(ät)hus.fi

www.socca.fi/otkeskushanke 

Palaa otsikoihin