Soccan uutiset

9.3.2023

Hae Soccaan määräaikaiseksi viestinnän suunnittelijaksi

Tule mukaan innostuneeseen joukkoomme luomaan uudenlaista sosiaalihuoltoa. Haemme viestinnän suunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.4.2023-31.3.2024.



Uudenmaan sosiaalialan osaamiskeskus Socca on Uudenmaan hyvinvointialueiden, Helsingin kaupungin, Helsingin yliopiston ja HUSin yhteinen sosiaalialan kehittämisen ja tutkimuksen verkosto-organisaatio. Kehitämme sosiaalihuollon työkäytäntöjä, tuotamme sosiaalialaa koskevaa tietoa ja teemme käytäntöä hyödyttävää tutkimusta. Visionamme on olla Uudenmaan alueella vahva sosiaalihuollon vaikuttaja. 

Suunnittelija luo ja kehittää yhdessä Soccan henkilöstön ja verkostojen kanssa Uudenmaan sosiaalialan osaamiskeskuksen vaikuttamisviestintää ja tekee Soccalle vaikuttamisviestinnän suunnitelman. Vaikuttamisviestinnän sisällöissä korostuvat tutkimuksen ja käytännön yhteyden vahvistaminen viestinnän keinoin ja sosiaalihuollon kehittämistyössä saadun tiedon vaikuttamisviestintä. 

Lisäksi tehtävänä on viestinnän perustehtäviin osallistuminen yhteistyössä Soccan tiedottajan kanssa, sisällön tuottaminen somekanaviimme ja verkkosivuillemme sekä vaikuttamistapahtumien järjestäminen. 

Tehtäväkohtainen palkka on 3 500 €/kk ja mahdollinen työkokemuslisä enintään 8 %. Työ alkaa 1.4.2023 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävän kelpoisuusehdot

  • Soveltuva korkeakoulu- tai toisen asteen tutkinto ja soveltuva kokemus. Edellytämme valitulta korkeakoulututkintoa.
  • Etsimme ammattilaista, joka viestii sujuvasti, tuntee vaikuttamisviestinnän ja osaa someviestinnän. 
  • Kyky luoda innostavia visuaalisia sisältöjä ja aikaisempi kokemus vaikuttamisviestinnästä ovat tärkeitä onnistumisen edellytyksiä. 
  • Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä yhteistyötaitoja ja suomen kielen hyvää kirjallista ja suullista osaamista. 
  • Ymmärrys sosiaalihuollon kokonaisuudesta ja taito valmentaa työyhteisöä vaikuttamisviestinnästä katsotaan eduksi. 

Hae paikkaa viimeistään 31.3.

Linkki hakuilmoitukseen (hus.fi)

Aiemmin tehtävää hakeneet huomioidaan haussa.

Kysy lisää

Miia Pitkänen
Johtaja
040 744 6505
miia.pitkanen(at)hus.fi

Palaa otsikoihin