Soccan uutiset

22.12.2022

Hae projektityöntekijäksi Etelä-Suomen OT-keskushankkeeseen

Innostutko haasteista? Haluatko olla mukana rakentamassa parempia lasten, nuorten ja perheiden palveluja? Haemme projektityöntekijää Etelä-Suomen osaamis- ja tukikeskus (OT) -hankkeeseen. Hakuaika päättyy 10.1.



Määräaikainen toimi tulee STM:n rahoittamaan Etelä-Suomen osaamis- ja tukikeskus (OT) -hankkeeseen, jossa tehtävä kehittäminen ulottuu koko Etelä-Suomen yhteistyöalueelle. Nyt haettava projektityöntekijä sijoittuu työskentelemään Sosiaalialan osaamiskeskus Soccan Länsi-Uudellamaalla toteuttamaan OT-keskuspilottiin. OT-keskushanke on hallinnollisesti osa HUSin Terapiat etulinjaan -hanketta ja projektityöntekijä on työsuhteessa HUSiin.

Tehtävänkuvaus

Hankkeen tavoitteena on kehittää Etelä-Suomen OT-keskuksen koordinaatiorakennetta sekä lasten, nuorten ja perheiden vaativan tason palveluja. OT-keskustoimintaa kehitetään ja kokeillaan kolmen alueen yhteistyönä sovitun asiakastyön pilotin avulla. 

Asiakastyön pilotit kohdentuvat OT-tasoisten palvelutarpeiden tunnistamiseen sosiaalihuollossa sekä palvelujen ja yhteistyön kehittämiseen vaikeista mielenterveyden ja/tai neuropsykiatrisista häiriöistä kärsiville, samanaikaisesti lastensuojelun tukitoimien piirissä oleville ja vaativaa koulunkäynnin tukea tarvitseville lapsille ja nuorille. Lisäksi hankkeessa kehitetään OT-toimintaa tukevaa tutkimus- ja kehittämisyhteistyötä sekä kansallista OT-keskusten yhteistyötä neljän muun alueellisen OT-hankkeen kanssa.

Nyt haettava tehtävä sijoittuu Länsi-Uudellemaalle keskittyvään pilottiin, jossa kehitetään tukea vaikeassa tilanteessa olevan lapsen siirtymiseen lastenpsykiatrian akuuttiosastolta omaan arkiympäristöönsä. Pilotissa luodaan käytännön asiakastyössä toimien intensiivinen, dialogisuuteen perustuva tehostetun tuen prosessi siirtymävaiheeseen. Tavoitteena on integratiivinen, lapsen edun mukainen valmentavan tuen (coach) malli, joka lisää hoidon ja tuen vaikuttavuutta. Lisäksi kehittämistyössä syntyvää tietoa vaativan tason integratiivisen palvelun järjestämisestä hyödynnetään OT-keskuksen koordinaatiorakenteen suunnittelussa. Projektityöntekijänä osallistut valmentavan tuen mallin kehittämiseen. 

Tehtävä tarjoaa näköalapaikan uuden palvelurakenteen kehittämiseen ja hyvinvointialueiden toimintaan. Tulet osaksi Soccan OT-keskushanketiimiä ja tukenasi on projektipäällikkö ja kansallinen OT-keskushankkeiden verkosto

Lisätietoa Etelä-Suomen OT-keskushankkeesta ja valtakunnallisesta osaamis- ja tukikeskuksesta (OT) (thl.fi)

Tehtävän kelpoisuusehdot

Koulutusvaatimuksena on sosiaalialan ammattikorkeakoulututkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus. 

Edellytämme vahvaa lastensuojelun osaamista, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä toimia moniammatillisissa verkostoissa. Arvostamme neuropsykiatrista ja perheterapeuttista osaamista sekä kokemusta dialogisesta työotteesta. 

Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain pykälien 48 ja 48 a mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Työ alkaa: 1.2.2023 tai sopimuksen mukaan. 
Työ päättyy: 31.12.2023
Palkkaus: 3605 €/kk + kokemuslisä enintään 8% (SOTE-sopimus) 
Työaika: Yleistyöaika
Hakuaika päättyy: 10.1.2022 klo 16 Voimme järjestää haastatteluja jo ennen hakuajan päättymistä.

Hakeminen

Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään lähettämään sähköpostin liitetiedostoina osoitteeseen socca(a)hus.fi. Merkitse viestin otsikoksi ”Hakemus OT-keskus projektityöntekijä”. Ilmoitathan hakemuksessasi myös mahdollisen aloitusajankohdan.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Yhteystiedot

Minna Rantalaiho
Projektipäällikkö
Pääkaupunkiseudun sosiaalialan osaamiskeskus Socca
minna.rantalaiho(ät)hus.fi
040 191 3031
(tavoitettavissa myös joulun välipäivinä)

www.socca.fi/otkeskushanke

Tietoja meistä

Pääkaupunkiseudun sosiaalialan osaamiskeskus Socca on pääkaupunkiseudun kuntien ja Helsingin yliopiston yhteinen sosiaalialan kehittämis- ja tutkimusorganisaatio. Toimimme hallinnollisesti osana HUS-kuntayhtymää (www.socca.fi).

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa työskentelee lähes 27 000 ammattilaista potilaiden parhaaksi. Vastuullamme on 24 jäsenkunnan asukkaiden erikoissairaanhoito. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito. HUSissa hoitoa saa vuosittain noin 680 000 potilasta. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.  

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija ja maan toiseksi suurin työnantaja. Meillä pääset liittymään kansainvälisesti tunnettuun ja tunnustettuun osaajajoukkoon. Tuemme työhyvinvointia liikunta- ja kulttuurieduilla sekä työsuhdematkaedulla. Tarjoamme sairaan lapsen hoitopalvelua sekä mahdollisuuden hankkia työsuhdeasunto ja vuokrata henkilöstöhintaan lomamökkejä. HUS on savuton työpaikka. 



Palaa otsikoihin