Soccan uutiset

24.4.2023

Hae projektipäälliköksi Soccaan

Tule mukaan innostuneeseen joukkoomme luomaan uudenlaista sosiaalihuoltoa. Haemme projektipäällikköä ajalle 15.5.2023-31.12.2024. Hae paikkaa viimeistään 12.5.



Uudenmaan sosiaalialan osaamiskeskus Socca on Uudenmaan hyvinvointialueiden, Helsingin kaupungin, Helsingin yliopiston ja HUSin yhteinen sosiaalialan kehittämisen ja tutkimuksen verkosto-organisaatio. Kehitämme sosiaalihuollon työkäytäntöjä, tuotamme sosiaalialaa koskevaa tietoa ja teemme käytäntöä hyödyttävää tutkimusta. Visionamme on olla Uudenmaan alueella vahva sosiaalihuollon vaikuttaja.
Projektipäällikön tehtävänä on uudistaa Uudenmaan hyvinvointialueiden, Helsingin kaupungin, HUSin ja Helsingin yliopiston välinen yhteistyösopimus. Lisäksi tehtävään sisältyy Uudenmaan sosiaalialan osaamiskeskuksen toiminnan yhteensovittaminen alueen tutkimus- ja kehittämistoiminnan (TKKI)-kokonaisuuteen. Tehtävänä on myös Soccan strategian ja toimintasuunnitelman mukainen sosiaalihuollon vaikuttamis- ja asiantuntijatyö sekä verkostoyhteistyö. 

Tehtäväkohtainen palkka on 4 300 €/kk ja mahdollinen työkokemuslisä enintään 8 %.

Tehtävän kelpoisuusehdot

  • Soveltuva korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus. Edellytämme hakijalta ylempää korkeakoulututkintoa. Aikaisempi kokemus hallinnollisen prosessin johtamisesta ja ymmärrys yhteistyösopimuksen valmistelusta ovat välttämättömiä.  
  • Tehtävästä suoriutuminen edellyttää laaja-alaista asiantuntemusta sosiaalihuollon eri palvelutehtävistä, hyviä yhteistyötaitoja ja erinomaista osaamista projektien hallinnasta ja johtamisesta.  
  • Eduksi katsotaan sosiaali- ja terveydenhuollon lainsäädännön tuntemus. 

Hae paikkaa viimeistään 12.5.

Linkki hakuilmoitukseen (hus.fi)

Tämä on uusintahaku ja aiemmin tehtävää hakeneet huomioidaan haussa. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Kysy lisää

Miia Pitkänen
Johtaja
040 744 6505
miia.pitkanen(at)hus.fi

Palaa otsikoihin