Soccan uutiset

1.6.2022

Hae projektipäälliköksi OT-keskus-hankkeeseen

Innostutko haasteista? Haluatko olla mukana rakentamassa parempia lasten, nuorten ja perheiden palveluja? Haemme projektipäällikköä sosiaali- ja terveysministeriön rahoittamaan Etelä-Suomen osaamis- ja tukikeskus (OT) -hankkeeseen. Hakuaika päättyy 15.6.



OT-keskus-hanke on hallinnollisesti osa HUSin Terapiat etulinjaan -hanketta. OT-hankkeen koordinoinnista vastaa osana HUSia toimiva Socca. Hankkeessa tehtävä kehittäminen ulottuu koko Etelä-Suomen yhteistyöalueelle. Työ alkaa 1.8. tai sopimuksen mukaan ja kestää helmikuun 2024 loppuun. 

Hankkeen tavoitteena on kehittää Etelä-Suomen OT-keskuksen koordinaatiorakennetta sekä lasten, nuorten ja perheiden vaativan tason palveluja. OT-keskustoimintaa kehitetään ja kokeillaan kolmen alueen yhteistyönä sovitun asiakastyön pilotin avulla. 

Asiakastyön pilotit kohdentuvat OT-tasoisten palvelutarpeiden tunnistamiseen sosiaalihuollossa sekä palvelujen ja yhteistyön kehittämiseen vaikeista mielenterveyden ja/tai neuropsykiatrisista häiriöistä kärsiville ja samanaikaisesti lastensuojelun tukitoimien piirissä oleville sekä vaativaa koulunkäynnin tukea tarvitseville lapsille ja nuorille. Lisäksi hankkeessa kehitetään OT-toimintaa tukevaa tutkimus- ja kehittämisyhteistyötä sekä kansallista OT-keskusten yhteistyötä neljän muun alueellisen OT-hankkeen kanssa.

Projektipäällikkö vastaa hankkeen toteuttamisesta sekä hankkeen etenemisen raportoinnista ohjausryhmälle ja sosiaali- ja terveysministeriölle. Projektipäällikkö toimii yhteistyössä Terapiat etulinjaan -hankkeen hankepäällikön kanssa, joka vastaa hankkeen hallinnoinnista ja talousseurannasta sekä toimii hankkeen työntekijöiden henkilöstöhallinnollisena esihenkilönä. OT-hankkeessa tulee työskentelemään eri alueiden toteuttamiin asiakastyön pilotteihin kohdentuva 4–5 henkilön tiimi. Projektipäällikkö vastaa tiimin operatiivisesta ohjauksesta ja tuesta. Lisäksi projektipäällikkö toimii Etelä-Suomen yhteyshenkilönä kansallisessa OT-yhteistyössä.

Lue lisää valtakunnallisesta OT-keskuksesta (thl.fi)

Tehtävän kelpoisuusehdot

Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Edellytämme kokemusta projektien johtamisesta sekä lasten, nuorten ja perheiden palvelujen kokonaisuuden hyvää tuntemista. Luemme eduksi kokemuksen lasten, nuorten ja perheiden vaativan tason palveluissa (esim. lastensuojelussa tai lasten- ja nuorisopsykiatriassa) työskentelystä sekä ymmärryksen erityisesti sosiaalihuollon vaativan tason palvelujen ja monialaisen yhteistyön kehittämistarpeista. Arvostamme myös sosiaali- ja terveydenhuollon TKIO-rakenteiden tuntemista.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää taitoa toimia moniammatillisissa verkostoissa, kykyä hallita laajoja kokonaisuuksia, kykyä yhteensovittaa erilaisia tarpeita ja näkemyksiä sekä hyviä suullisia ja kirjallisia ilmaisutaitoja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain pykälien 48 ja 48 a mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Työ alkaa: 1.8. tai sopimuksen mukaan. 
Työ päättyy: 28.2.2024
Palkkaus: 4600 €/kk + työkokemukseen perustuva lisä enintään 8 % (KVTES)
Työaika: toimistotyöaika (36 h 15 min/vko)
Hakuaika päättyy: 15.6.2022. Haastattelemme 22.6.2022.

Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään lähettämään sähköpostin liitetiedostoina osoitteeseen socca(ät)hus.fi. Merkitse viestin otsikoksi ”Hakemus OT-keskus projektipäällikkö”. Ilmoitathan hakemuksessasi myös mahdollisen aloitusajankohdan.

Haetaan myös projektisuunnittelijaa OT-keskus-hankkeeseen

Projektityöntekijä sijoittuu työskentelemään sosiaalialan osaamiskeskus Verson Päijät-Hämeessä toteuttamaan OT-keskuspilottiin. Lue lisää tehtävästä ja hae viimeistään 15.6.

Lisätietoja

Kaisa Pasanen, vs. johtaja
Pääkaupunkiseudun sosiaalialan osaamiskeskus Socca
kaisa.e.pasanen(ät)hus.fi
040 514 3855

Palaa otsikoihin